Reacties Cursisten
De inhoud van de cursus Frans is uitstekend. Ik ben zeer tevreden over het gebruikte lesmateriaal, de werkwijze en de docent. De cursus heeft bijgedragen tot een persoonlijke ontwikkeling betreffende de woordenschat, de grammatica en de uitspraak. De individuele lessen aan huis waren ideaal. Ik ga de cursus zeker aanbevelen.

Caroline van Metelen
Bussum

Wij hebben onze woordenschat uitgebreid. De grammatica werd zeer goed en zeer begrijpelijk uitgelegd. Een prettige en doeltreffende cursus en een zeer goed contact met de docent. We zijn ronduit tevreden.

Clauda Agostinis en John Janse
Alphen a/d Rijn

Veel uitleg, enthousiaste docent, goed lesmateriaal met zeer sprekende praktijkvoorbeelden en behoorlijk groot opfrisgehalte met stimulans om meer te leren en om verder te gaan.
Bedankt en tot ziens!

Diana en Cees Soeteman
Weesp

Individuele en duidelijke aanpak. Goede en brede uitleg. Buiten de les om, veel informatie over de Franse cultuur. We hebben een goede beoordeling over de inhoud van de cursus, het gebruikte lesmateriaal, de opbouw van het programma en de werkwijze van de docent. Onze basiskennis is flink toegenomen. Dankzij de persoonlijke en directe leerwijze in eigen tempo konden onduidelijkheden behandeld worden. We hebben niets gemist. We zijn zeer tevreden en gaan door naar cursus Frans 2.

Martin Stoter en Michael van Tol
Almere

Erg duidelijke, logische opbouw, goede uitleg, mooi cursusmateriaal. De cursus heeft erg veel bijgedragen aan de kennis van de Franse taal en met name die van de kinderen.

Familie Blankers
Zwolle

De cursus als persoonlijk, plezierig en stimulerend ervaren. Geen seconde spijt! Succes mede door persoonlijke band.

Gerard Faber
Pijnakker

Ik begon met de standaard vakantiekennis van de Franse taal maar inmiddels kan ik wel zeggen dat ik me al aardig kan redden. Ik zie al uit naar de vervolgcursus. Ook zou ik de cursus aanbevelen bij familie, vrienden, kennissen of collega’s.
Vooral zo doorgaan!

Ingmar van Egmond
Castricum